Duofiets

De kinder duo-fiets is zodanig ontwikkeld dat beperkingen zoals evenwichtsstoornissen, motorische en zintuiglijke beperkingen, verminderde spierkracht en/of gebrek aan ruimtelijk inzicht het fietsen niet meer in de weg staan. Door de unieke zit voorziening aan de voorzijde kunnen onder andere kinderen met het syndroom van Down, Angelmansyndroom, spierziekten en/of aangeboren hersenletsel gebruik maken van deze fiets.
De Duo-fiets is ontwikkeld voor kinderen van ca. 4 tot ca. 11 jaar, oftewel een lichaamslengte van 90 tot 145 cm. Door het grote verstelbereik kan de fiets de lengte- ontwikkeling van deze kinderen perfect volgen.
 

Voor volwassenen:
De Fun2Go is een duo fiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder heeft de mogelijkheid om te sturen en te remmen, de bijrijder niet. Wel kan de bijrijder meetrappen. De draaibare stoel maakt opstappen heel eenvoudig. We hebben een duo fiets met elektrische ondersteuning en een duo fiets zonder elektrische ondersteuning.

Wij hebben 1 kinder duo fiets in ons assortiment en 3 volwassen elektrische duo fietsen.

Onze prijzen zijn:
€ 25,00 per dag voor de kinder duo fiets
€ 125,00 per week

€ 50,00 per dag voor de elektrische volwassen duo fiets
€ 250,00 per week

Direct een offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van onze fietsen op locatie en leveren dan ook door heel Nederland / België. Uiteraard worden er dan transportkosten in rekening gebracht. Het is niet toegestaan om met eigen vervoer onze rijwielen te transporteren. Wij leveren onze fietsen schoon en schadevrij aan. Eventuele schade die ontstaan is door het niet zorgvuldig omgaan met onze spullen, is voor rekening van de huurder.