Duofiets

De Duo-fiets is zodanig ontwikkeld dat beperkingen zoals evenwichtsstoornissen, motorische en zintuiglijke beperkingen, verminderde spierkracht en/of gebrek aan ruimtelijk inzicht het fietsen niet meer in de weg staan. Door de unieke zitvoorziening aan de voorzijde kunnen onder andere kinderen met het syndroom van Down, Angelmansyndroom, spierziekten en/of aangeboren hersenletsel gebruik maken van deze fiets.
De Duo-fiets is ontwikkeld voor kinderen van ca. 4 tot ca. 11 jaar, oftewel een lichaamslengte van 90 tot 145 cm. Door het grote verstelbereik kan de fiets de lengte- ontwikkeling van deze kinderen perfect volgen.

Wij hebben 1 duo-fiets in ons assortiment.

Onze prijzen zijn:
€ 25,00 per dag
€ 125,00 per week

Direct een offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van onze fietsen op locatie en leveren dan ook door heel Nederland / België. Uiteraard worden er dan transportkosten in rekening gebracht. Het is niet toegestaan om met eigen vervoer onze rijwielen te transporteren. Wij leveren onze fietsen schoon en schadevrij aan. Eventuele schade die ontstaan is door het niet zorgvuldig omgaan met onze spullen, is voor rekening van de huurder.