High tea

Fietsen door Landgoed de Utrecht of over de Cartierheide en onderweg genieten van een heerlijke high tea op één van de mooiste plekjes in de Kempen.

U wordt ontvangen in onze prachtige orangerie met koffie/thee en iets lekkers. Daarna gaat u op de fiets/tandem met een routebeschrijving door het mooie landschap en de bossen van Landgoed De Utrecht, waar u een stop kunt maken bij Herberg In Den Bockenreijder.
Als u kiest voor de korte route, dan gaat u over de Cartierheide en het authentieke dorpje Eersel.
Bij Landrop in Hoogeloon serveert 'Zoet' u een heerlijke High Tea. U heeft hier de keuze uit 2 soorten:

Traditionele High Tea ( vanaf 4 personen)
De traditionele high tea bestaat uit een etag─Śre met een aantal hartige en vooral zoete lekkernijen. Bijvoorbeeld een hartig warm hapje, sandwiches, scones met echte clotted cream uit Engeland, pure chocolade brownies, mokka cupcakes, chocolate chip cookies. Deze high tea wordt ook wel als de afternoon tea geserveerd in Engeland. Dit alles wordt geserveerd met een heerlijke voor U geselecteerd eigen geïmporteerde thee.

Luxe 4-gangen high tea (vanaf 6 personen)
Deze high tea bestaat uit 4 gangen, wordt uitgeserveerd en is vooral uitgebreider in het hartige gedeelte. Er wordt begonnen met een koude gang, deze kan bijvoorbeeld bestaan uit een Engelse ceddar kaas met huisgemaakte kweeperengelei en sandwiches. Daarna volgt een warme gang, bijvoorbeeld quiche of een hartig hapje. De derde gang bestaat uit zoete lekkernijen zoals scones en pure chocolade brownies. De laatste gang kan bestaan uit cheesecake met witte chocolade, lemonbars, red velvet cupcakes enz. Dit alles wordt geserveerd met een heerlijke voor U geselecteerd eigen geïmporteerde thee.

Je kunt deze high tea meer zien als een maaltijd. Het wordt per gang uitgeserveerd en toegelicht. Alle thee van Zoet!! wordt gezet met Spa Blauw voor een optimale smaakbelevenis. Meestal wordt er gekozen voor bijpassende theesoorten, dit kan in overleg eventueel ook aangepast worden.

Alle hapjes die geserveerd worden zijn huisgemaakt. Bovenstaande is een voorbeeld van wat er ongeveer in de high tea zit. Omdat alles huisgemaakt is veranderen wij ook met de seizoenen mee.

Dit arrangement is inclusief:

  • Fiets of tandem
  • Koffie/thee en iets lekkers
  • Een heerlijke high tea
  • Mooie fietsroute in de prachtige Brabantse natuur ( 29 of 42 km)

De prijs van dit arrangement bedraagt:
€ 34,95 per persoon ( voor de traditionele high tea)
€ 44,95 per persoon ( voor de luxe 4 -gangen high tea)

Direct een offerte aanvragen